Psycholoog op driehoog

‘Ik heb gewoon geen zin in die stomme psycholoog,’ reageerde Bibi. ‘En zo’n idiote test. Weten ze nou nog niet genoeg van me?’

Lees verder →

0 Reacties

Geen lente, wel geluid

‘Onze huizen zijn óók nogal gehorig,’ mompelde Peggy. Gegeneerd keek Estelle een andere kant op. ‘Daarom ga ik mijn slaapkamer naar de zolder verhuizen,’ ging Peggy door.

Lees verder →

0 Reacties

De valkuil van Pretium

De wanhoop van Erik was niet voor niets, concludeerde ze. Leonoor had, en dat gebeurde niet snel, compassie met haar schoonmoeder. Ze was de zoveelste in de rij van bedrogen bejaarden.

Lees verder →

0 Reacties

De auto kwijt in Keulen

Hun lijven waren zwaar van het bier en het eten, hun armen deden pijn van de vele tassen die ze met zich mee zeulden.

Lees verder →

0 Reacties

Snertpillen

De gedachte dat ze hem kwijt zou raken, spookte tegenwoordig veel te vaak haar hoofd. Dat kwam door Leo. ‘Ik denk dat ik een hartaanval heb gekregen door de Viagra,’ had hij tegen haar gezegd.

Lees verder →

0 Reacties

Een goed doel

‘Mag ik de meiden lenen?’ zei Peggy. ‘Ik wil graag oppassen. Alleen Ashley is ook goed.’ Van deze mededeling sloeg Estelle stijl achterover. ‘Jij háát kinderen. Vooral die van mij.’

Lees verder →

0 Reacties

De M van Moeder

In haar lijfblad had ze gelezen dat kinderen steeds ongezonder werden door het vele binnen zitten. De stok waarmee ze haar dochters naar buiten had geslagen was er één met een heel grote M erop. Ook niet zo gezond, maar ze moest wat.

Lees verder →

0 Reacties

Leo en Leonoor

Sinds kort voelde Leonoor zich erg onrustig in haar eigen huis. Elk moment van de dag kon Leo, de vader van Peggy, aanbellen voor een praatje. Want de beste therapie om te herstellen van zijn hartinfarct was volgens hem “een luisterend oor”.

Lees verder →

0 Reacties

Ziekenbezoek

‘Ik háát ziekenhuizen,’ zei Peggy uit de grond van haar hart. Ze liep met Leonoor en Estelle te zoeken naar de kamer waar haar vader behoorde te liggen. ‘Dat is raar,’ vond Leonoor. ‘Wij zijn er dol op.’ Met een grijns keek ze naar Estelle, die niet wist wat ze ermee aan moest. ‘Nou… ik ook niet zo hoor,’ reageerde ze.

Lees verder →

0 Reacties

Vanouds naar nieuw

Het nieuwe jaar begon regen- en stormachtig, maar dat weerhield de bewoners van de Begoniastraat er niet van om meteen na middernacht hun huizen uit te komen. Net als altijd werd er veel gekust, veel gewenst en veel geluk de lucht in geschoten.

Lees verder →

0 Reacties