Psycholoog op driehoog

‘Ik heb gewoon geen zin in die stomme psycholoog,’ reageerde Bibi. ‘En zo’n idiote test. Weten ze nou nog niet genoeg van me?’

Lees verder →

0 Reacties

Geen lente, wel geluid

‘Onze huizen zijn óók nogal gehorig,’ mompelde Peggy. Gegeneerd keek Estelle een andere kant op. ‘Daarom ga ik mijn slaapkamer naar de zolder verhuizen,’ ging Peggy door.

Lees verder →

0 Reacties

De valkuil van Pretium

De wanhoop van Erik was niet voor niets, concludeerde ze. Leonoor had, en dat gebeurde niet snel, compassie met haar schoonmoeder. Ze was de zoveelste in de rij van bedrogen bejaarden.

Lees verder →

0 Reacties

De auto kwijt in Keulen

Hun lijven waren zwaar van het bier en het eten, hun armen deden pijn van de vele tassen die ze met zich mee zeulden.

Lees verder →

0 Reacties

Leo en Leonoor

Sinds kort voelde Leonoor zich erg onrustig in haar eigen huis. Elk moment van de dag kon Leo, de vader van Peggy, aanbellen voor een praatje. Want de beste therapie om te herstellen van zijn hartinfarct was volgens hem “een luisterend oor”.

Lees verder →

0 Reacties

Vanouds naar nieuw

Het nieuwe jaar begon regen- en stormachtig, maar dat weerhield de bewoners van de Begoniastraat er niet van om meteen na middernacht hun huizen uit te komen. Net als altijd werd er veel gekust, veel gewenst en veel geluk de lucht in geschoten.

Lees verder →

0 Reacties

Rode oortjes

‘Verwen jezelf eens ergens mee. Ga naar de kapper of lekker shoppen bij Christine le Duc. Ook leuk voor Erik. Misschien vind je een opwindend Sinterklaascadeautje.’

Lees verder →

0 Reacties

Uitje

Het leek wel een feestje. En dat was ook de bedoeling, want de buufs hadden Marga voor haar tweeënzestigste verjaardag kaartjes voor de show van Willeke Alberti cadeau gedaan.

Lees verder →

0 Reacties

Ruzie om een kind

‘Waarom ben je zo boos?’ vroeg ze. ‘Omdat jij met onze dochter naar een of andere zielenknijper wilt terwijl er niks met dat kind aan de hand is,’ antwoordde hij. ‘Het is gewoon een gezonde puber, mag dat tegenwoordig niet meer?’

Lees verder →

0 Reacties

Pubertijd

Als een volwassen vrouw was Leonoor Bibi’s school binnengegaan en als een timide tiener was ze er weer uitgelopen. Precies tien minuten had Bibi’s mentor ervoor uitgetrokken om Leonoor te vertellen wat er aan haar dochter niet deugde.

Lees verder →

0 Reacties