Multitasken

Leonoor merkt dat een bedrijf aan huis niet werkt als ze bijna Eriks vuile sokken in de papiervernietiger stopt…

Lees verder →

0 Reacties

Eerste hulp

Marga trok de gordijnen open en zag Peggy in volle vaart aan komen rijden. Van haar buurvrouwen aan deze kant van de straat had Peggy in huis het minst om handen, maar buiten de deur was er blijkbaar altijd iets waar ze naartoe moest racen. Marga hield haar adem in, want iets verderop zette een poes haar voorpoten op het wegdek. In het voorbijgaan stak Peggy haar hand naar Marga op.

Lees verder →

0 Reacties

Kindvriendelijk

Elke week vroeg Peggy zich wel een keer af waarom ze in deze buurt bleef wonen. Ook nu weer. Ze had zich net in haar ligbad laten zakken en kreeg vreemd genoeg kippenvel op haar armen door het iets te hete water. Het was zondagochtend, of misschien wel middag. Op haar vaste vrije dag lette Peggy niet op de tijd. Ze moest en zou ontspannen. Maar haar welverdiende rust werd verstoord door krijsende kinderen buiten.

Lees verder →

0 Reacties

Een doorsnee woensdag

Zoals elke woensdagochtend verheugde Estelle zich op de middag. Op het krukje voor de roze kaptafel van Charlene bedacht ze wat ze straks met haar dochters zou gaan doen tijdens hun vrije middag. Charlene moest natuurlijk naar paardrijles en Ashley moest blokfluiten en om vijf uur hadden ze allebei jazzballet. Maar daartussendoor viel er heus nog wel wat te tutten.

Lees verder →

0 Reacties

Wakker

Met een klap waarin haar frustratie over vele slapeloze uren besloten lag, maakte Leonoor een eind aan het bestaan van haar Hema-wekker. ‘Rot toch op,’ zei ze nijdig. Bedgenoot Erik draaide zich tevreden pruttelend nog een keer om.

Lees verder →

0 Reacties

Ondergoed

Marga was de enige vrouw in het gezelschap die haar contouren zoveel mogelijk met ruimvallende kleding probeerde te verbergen. Meteen na hun binnenkomst had ze spijt dat ze zich door Leonoor had laten overhalen om mee te gaan.

Lees verder →

0 Reacties

Hey Buuf!

Ze zaten met zijn drieën op Leonoors hardhouten tuinbank van de eerste voorjaarszon te genieten. ‘Wat is er mooier dan dit soort genotmomenten te delen met twee buurvrouwen,’ zei Estelle sentimenteel.
‘Met drie buurvrouwen misschien?’ reageerde Leonoor.

Lees verder →

0 Reacties