Schaamrode auto

Peggy was dol haar auto. Ze kon zich geen leven voorstellen zonder. Niet alleen omdat ze hem nodig had om, dikwijls in de randen van de nacht, naar haar werk te gaan. Ze kreeg van autorijden elke keer een enorme kick. Behalve als ze achter zo’n kruiper reed als Marga. Niet te geloven, wat was die vrouw traag.

Lees verder →

0 Reacties

Pubertijd

Als een volwassen vrouw was Leonoor Bibi’s school binnengegaan en als een timide tiener was ze er weer uitgelopen. Precies tien minuten had Bibi’s mentor ervoor uitgetrokken om Leonoor te vertellen wat er aan haar dochter niet deugde.

Lees verder →

0 Reacties

Maagd

Estelle schrok zo van die vraag dat ze het bloed naar haar wangen voelde stijgen. Hoe moest ze dat nou fatsoenlijk aan een bijna negenjarige uitleggen?

Lees verder →

0 Reacties

Passende kleding

Van een Engelse roman die Leonoor had vertaald, waren vijftigduizend exemplaren verkocht. Reden voor een party, vond de uitgever. Reden voor paniek, vond Leonoor, want ze had niets om aan te trekken.

Lees verder →

0 Reacties

Misselijkmakend vlees

Ze greep de plastic emmer die ze uit voorzorg naast haar bed had gezet – lang leve haar wazige, maar vooruitziende blik – en knalde haar hele barbecuemaal erin. Met zwarte tranen op haar wangen van de doorgelopen mascara ging ze weer op haar rug liggen.

Lees verder →

0 Reacties

Viagra

Ze liet Gerard nog even zijn droom afmaken, dat had hij wel verdiend na de afgelopen avond. Wat een geweldige ingeving van haar om die blauwe pillen te bestellen…

Lees verder →

0 Reacties

Jaloers

Estelle maakte zich ’s avonds in bed nog steeds zorgen over de plotselinge verdwijning van Peggy op de Libelle Zomerweek. ‘Toch kan ik me niet voorstellen dat ze ons niet zomaar in de steek heeft gelaten,’ zei ze tegen Jeffrey. ‘Er zal toch niets ergs met haar gebeurd zijn? Ze is nog steeds niet thuis.

Lees verder →

0 Reacties