Over Hey Buuf!

Wat heb je met je buurvrouw gemeen, behalve dat je in dezelfde straat of misschien wel onder hetzelfde dak woont? Waarschijnlijk meer dan je denkt. Misschien maakt zij zich ook druk over de rotzooi in huis, haar eerste rimpels, haar uitgebluste seksleven, het gedrag van haar kinderen, of de vraag wat er elke dag weer op tafel gezet moet worden (want hij kookt nooit).

In de doodgewone en ook nog eens doodlópende Begoniastraat is het niet anders. Er gebeurt niets. Maar ondertussen gebeurt er een heleboel. Marga, Leonoor, Estelle en Peggy leven hun eigen leven en soms delen ze daarvan iets met elkaar. Of dat vriendschap is? Misschien kunnen buurvrouwen beter geen vriendinnen zijn…

Hey Buuf! is een lichtvoetig vervolgverhaal: toegankelijk, met humor, dramatische twists en herkenbare gebeurtenissen. Elke week verschijnen er nieuwe verhalen, waarin steeds een andere buurvrouw de hoofdrol speelt.

Volg Hey Buuf!

Schrijf je direct in op Hey Buuf! en ontvang een email bij het verschijnen van een nieuw verhaal. (Je ontvangt een bevestigingsmail)